Search found 4 matches

by fe1od1or
Wed Aug 16, 2017 4:38 pm
Forum: Getting Started
Topic: First prints turning into spaghetti (dual extruder)
Replies: 0
Views: 957

First prints turning into spaghetti (dual extruder)

Hello all. Was unsure if to post this in technical support or getting started, this seems to be more appropriate as I am very new. I'm working on setting up a dual extruder, and am running some tests, but pretty much everything is coming up as spaghetti. I've tried the makergear supplied dual test p...
by fe1od1or
Thu Aug 10, 2017 5:53 am
Forum: Getting Started
Topic: Quick Start starts platform with a gap b/w it and hot end
Replies: 6
Views: 3434

Re: Quick Start starts platform with a gap b/w it and hot en

Hm, I'll try to step it up when I get to the college tomorrow. The issue isn't in the build plate, I checked leveling manually and it was level. What stands out as strange to me is that I measured the Z max distance using Repetier host by measuring at what distance the plate hits the endstop. When I...
by fe1od1or
Wed Aug 09, 2017 5:08 pm
Forum: Getting Started
Topic: Quick Start starts platform with a gap b/w it and hot end
Replies: 6
Views: 3434

Quick Start starts platform with a gap b/w it and hot end

Hi, I am setting up a M2E for my college, built from a kit and with the dual extruder and LCD screen already installed. I am using the quick start program, but in the first step, the M2 moves the bed too low for leveling. There is a gap that is almost exactly 15 mm between the hot ends and build pla...