V3a Resistance

The place to discuss your hardware and software/firmware modifications...
Post Reply
jprochnow
Posts: 120
Joined: Wed Apr 29, 2015 3:22 pm

V3a Resistance

Post by jprochnow » Mon Apr 18, 2016 8:33 pm

Can anyone share what the stock resistance is for the v3a hotend? I'm not having much luck finding it. Thanks

User avatar
rpollack
Posts: 474
Joined: Wed Apr 09, 2014 9:01 pm
Location: Beachwood, OH
Contact:

Re: V3a Resistance

Post by rpollack » Mon Apr 18, 2016 8:46 pm

6 ohms

don't think that will work with 24v though

jprochnow
Posts: 120
Joined: Wed Apr 29, 2015 3:22 pm

Re: V3a Resistance

Post by jprochnow » Mon Apr 18, 2016 9:08 pm

Yeah. I have some 12v supplies. But I want to verify the v3a is in good working order before using it. Just measured it and I'm at 2.4 ohms. I'm guessing it is bad?

User avatar
insta
Posts: 2018
Joined: Tue Sep 16, 2014 3:59 am

Re: V3a Resistance

Post by insta » Mon Apr 18, 2016 11:09 pm

rpollack wrote:6 ohms

don't think that will work with 24v though
The hell it doesn't :mrgreen:

https://www.youtube.com/watch?v=BGJska4xnyw

0.5mm layers at up to 160mm/sec infill.
Custom 3D printing for you or your business -- quote [at] pingring.org

jacobjs93
Posts: 1
Joined: Tue May 17, 2016 8:40 pm
Location: Evansville, IN

Re: V3a Resistance

Post by jacobjs93 » Mon Jul 25, 2016 6:16 pm

I cant send you a private message in return to the one you sent. my email is the same as my username @gmail.com.

Post Reply